4 juli 2018

Heb jij een passie voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod? Word jij gelukkig van het actief ondersteunen van werkgevers in de sector transport en logistiek bij werving & selectie vraagstukken? Lees dan snel verder! De functie van Adviseur Mobiliteitscentrum is dan zeker iets voor jou. 
 

Mobiliteitscentrum 


Het Mobiliteitscentrum bestaat uit een enthousiast team van circa 14 adviseurs. Wellicht heb je in de media al wat meegekregen over onze mooie wervingscampagne, maar dit jaar staat ons team voor de uitdaging om 3.000 nieuwe vrachtwagenchauffeurs te werven voor de sector. Daarnaast zet ons team zich iedere dag in om chauffeurs, kraanmachinisten, planners en logistiek leidinggevenden te begeleiden naar een andere baan in de transportsector. Beide focusgebieden hebben als doel om de vakbekwaamheid binnen de sector te behouden en uitstroom te voorkomen. Als Adviseur Mobiliteitscentrum ben je een belangrijke schakel binnen deze ‘banenmotor’ voor de sector! 
 

Jouw werkzaamheden  

 • Je begeleidt diverse ‘zij-instroom’ avonden waarbij wij geïnteresseerden in het beroep vrachtwagenchauffeur informeren en selecteren voor het opleidingstraject; 
 • Je adviseert werkgevers over werving en selectie activiteiten. Je helpt bij het opstellen van vacatureteksten, informeert over de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt én ondersteunt bij het aantrekkelijk neerzetten van hun organisatie en vacatures;
 • Je helpt werkgevers met het invullen van de vacatures door vraag en aanbod samen te brengen. Je bemiddelt actief tussen werkzoekenden en werkgevers;
 • Je bouwt aan een netwerk van werkgevers en adviseert over nieuwe ‘slimme’ wervingsinstrumenten;
 • Je begeleidt werkzoekenden in de zoektocht naar een nieuwe baan. Je helpt hen bij het maken van een cv, adviseert over interessante vacatures en je geeft tips en tricks op het gebied van solliciteren. 
  

Wie ben jij?

 • Heb jij een afgeronde hbo-opleiding én minimaal 1 jaar ervaring met werving- & selectie-activiteiten? 
 • Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van klant- en resultaatgerichtheid?
 • Sta je stevig in je schoenen, heb je lef en ben je goed in het geven van feedback? 
 • Ben je flexibel inzetbaar in je werktijden en ben je in bezit van het B-rijbewijs? 
 • Heb je daarnaast affiniteit met werknemers en werkgevers in de transport en logistiek?
Beantwoord je alle vragen met ‘ja’? Dan ben je geknipt voor deze functie én word je misschien wel onze nieuwe collega! 


Je krijgt van ons

 • Een uitdagende baan binnen een dynamische omgeving;
 • Een tijdelijk (uitzend)contract met daarna zicht op een verlenging/ contract voor onbepaalde tijd;
 • Een marktconform salaris tussen € 2.350,- en € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis;
 • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket dat veel keuzevrijheid biedt in hoe en wanneer je jouw secundaire arbeidsvoorwaarden geniet;
 • Opleiding en ontwikkeling, omdat wij het belangrijk vinden om te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers;
 • Een informele organisatiecultuur, gericht op het gezamenlijk bereiken van resultaat.
  

Onze organisatie


Transport en logistiek vormen de motor van de economie. Sectorinstituut Transport en Logistiek werkt voor mens en werk in deze dynamische topsector. Wij zijn opgericht door sociale partners in de sector om te zorgen voor voldoende instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel. Zo ondersteunen we werkgevers op het gebied van personeel & organisatie met een breed scala aan producten en diensten. Daarnaast kunnen werknemers bij ons terecht voor informatie en ondersteuning bij hun loopbaan in de sector - van leerling tot pensioen.

Raak jij hierdoor geïnspireerd en ben je gedreven om resultaten te bereiken? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.
  

Reageren doe je zo


Stuur je motivatiebrief en cv naar hrm@stlwerkt.nl ter attentie van Angelique van der Loo, manager HRM. Wil je meer weten over de procedure? Bel haar gerust via 088-2589135. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Menno Mekes, Coördinator Mobiliteitscentrum, op 06-19200691 of via de mail op mmekes@stlwerkt.nl.  

Reageren kan tot 20 augustus 2018.
S.v.p. geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.