Verkiezingen

Ben jij de beste van 2020?

Het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de STL Talenten van 2020 hebben één ding gemeen: ze laten zien waarom alleen de áller besten in de sector transport en logistiek werken. 

Misschien ben jij wel een leerling-werknemer die het zo goed doet dat jij de titel 'STL Talent van 2020' verdient, of een praktijkopleider die zich keihard inzet voor de begeleiding van jongeren in onze sector? Met de verkiezingen stap jij in de schijnwerper.

Ben jij de beste van 2020? Laat het zien! 

Alleen de áller besten

Samen laten wij zien dat alleen de allerbesten in transport en logistiek werken. De verkiezing voor Beste Leerbedrijf, Beste Praktijkopleider en STL Talent Transport en Logistiek 2020 zet de uitblinkers in de sector in de schijnwerper. 

Bekijk de video

Beste leerbedrijf of praktijk-opleider van 2020?

Laat het zien! Zet jouw bedrijf in de schijnwerper. Zo inspireer jij anderen én trek jij toekomstig jong talent aan voor jouw bedrijf. 

STL Talent van 2020: hoe gaaf is dat?

De verkiezing voor het STL Talent van 2020. Tijdens een leerwerk-traject bij STL ontwikkelen jonge talenten zich tot volwaardige werknemers. Sommige leerling-werknemers zetten tijdens hun opleiding steeds die extra stap en geven net dat beetje extra. Ga jij lekker op je werk, of ken jij iemand die een hele grote pluim verdient? Dan is de verkiezing voor STL Talent van 2020 jouw kans!

Laat zien dat jij het grootste talent in transport op logistiek van 2020 bent en win gave prijzen. 

Bekijk de video

Ben je benieuwd hoe jij ervoor staat?

Heb jij een vraag over de verkiezingen?

Neem dan gerust contact op met shelmes@stlwerkt.nl

Ben jij de beste van 2020? Laat het zien!

Doe mee aan de verkiezing van het Beste Leerbedrijf, de Beste Praktijkopleider of het STL Talent Transport en Logistiek van 2020! 

BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar een mbo gaat en 4 dagen werkt bij een leerbedrijf. Weet je zeker dat dit is wat je zoekt? Zo ja, ga dan zeker door.
Zo niet, bekijk dan onze vacatures. Misschien vind je jouw toekomstige baan hier.

Stuur een bericht

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Versturen

Contact informatie

Bellen kan tijdens kantooruren
Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE Gouda