Verkiezingen 2021

Ben jij de beste van 2021?

Het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de STL Talenten van 2021 hebben één ding gemeen: ze laten zien waarom alleen de áller besten in de sector transport en logistiek werken. 

De genomineerden Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2021 zijn bekend!

De genomineerde leerbedrijven werden in april bezocht door een jury. De jury bestaat uit voorzitter Gabby Delhaas (STL), Caroline Blom (TLN), Huub van den Dungen (FNV) en Jan Kuipers (NNRD – ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2020’). Op basis van het bezoek heeft de jury gekozen wat het Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek van 2021 is.

Er kon drie weken lang op één van de genomineerde praktijkopleiders worden gestemd. Op basis van de uitgebrachte stemmen wordt bepaald wie de nummer 1 wordt en zich dus een jaar lang ‘Beste Praktijkopleider Transport en Logistiek 2021’ mag noemen

De uitslag van deze twee verkiezingen wordt bekend gemaakt op 27 mei 2021.

En ook vonden weer de verkiezingen STL talenten logistiek en transport 2021 plaats. Aan de hand van de ingevulde checklists door de praktijkopleider, de mentor en de adviseur BBL is een top drie samengesteld voor STL transport talent en STL logistiek talent.

Medio mei wordt bekend gemaakt wie de Beste STL Talenten van 2021 zijn.

Alleen de áller besten

Samen laten wij zien dat alleen de allerbesten in transport en logistiek werken. Nomineer hieronder de Beste Praktijkopleider en/of STL Talent Transport en Logistiek 2021 zet de uitblinkers in de sector in de schijnwerper. 
Nomineren van de Beste Praktijkopleider 2021 of STL Talent Transport en Logistiek 2021 is niet meer mogelijk.

Bekijk de video

Beste leerbedrijf of praktijk-opleider van 2021

Maak kennis met de genomineerde leerbedrijven en praktijkopleiders van 2021!

STL Talent van 2021: hoe gaaf is dat?

De verkiezing voor het STL Talent van 2021. Tijdens een leerwerk-traject bij STL ontwikkelen jonge talenten zich tot volwaardige werknemers. Sommige leerling-werknemers zetten tijdens hun opleiding steeds die extra stap en geven net dat beetje extra. Ga jij lekker op je werk, of ken jij iemand die een hele grote pluim verdient? Dan is de verkiezing voor STL Talent van 2021 jouw kans!

Laat zien dat jij het grootste talent in transport op logistiek van 2021 bent en win gave prijzen. 
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Bekijk de video

Stuur een berichtje

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Versturen

Contact informatie

Bellen kan tijdens kantooruren
Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE Gouda