Ga in gesprek met je zoon of dochter over een nieuwe opleiding met het 'vraag eens verder!' spel. Stel elkaar vragen over school, toekomst en beroep. Of stel persoonlijke vragen en ontdek hoe je kind nu in het leven staat. Zo wordt een gesprek over later een stuk makkelijker.
Download het vragenspel, kies een goed moment en vraag eens verder!

Download het vragenspel


Spijbelde jij vroeger wel eens?

Maak kennis met vader Menno en vmbo leerling Floor. Zie hoe zij het vragenspel gebruiken om met elkaar in gesprek te gaan over spijbelen, pizza en je rijbewijs halen!

 
 

Ben je trots op me?

Maak kennis met moeder Natalie en vmbo leerling Naomi. Kijk hoe zij elkaar vragen stellen over vroeger, over nu en over later. Laat je inspireren om het gesprek ook aan te gaan.

 


Aan de slag in transport en logistiek?

Kiezen voor transport en logistiek is kiezen voor een mooi beroep. Elke dag zijn onze vrachtwagenchauffeurs en logistieke talenten hard aan het werk in een sector die Nederland in beweging houdt. Zij zijn terecht trots op hun vak!

Is transport en logistiek ook een interessante keuze voor jouw zoon of dochter?  Met onze leerwerktrajecten tot vrachtwagenchauffeur, logistiek medewerker of planner kiezen zij voor een mbo diploma, voor baanzekerheid én voor een mooie toekomst.

Lees meer