Heb je altijd al chauffeur willen worden? Zoek je ander werk? Of heb je een baan en wil je je laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur? Pak dan nu je kans. Je lesgeld voor 90% vergoed. En na je opleiding krijg je direct een jaarcontract bij je nieuwe werkgever. 

Earl, Bart en Janco hebben zich al aangemeld. Lees hier hun verhaal.

Heb je interesse? We organiseren regelmatig informatieavonden. Daar vertellen we je alles over de mogelijkheden. Binnenkort zijn we in de volgende plaatsen:

23 augustus: Tilburg (Werkgever: Bakker Logistiek)
6 september: Gilze (Werkgever: Zandbergen Transport)*

*) Dit zijn bijeenkomsten die we speciaal voor één of meer werkgevers in deze regio organiseren. Als je je hiervoor aanmeldt, solliciteer je voor een baan bij deze werkgever(s). Welke werkgevers dit zijn, staat in de uitnodiging die je ontvangt. Zorg dat je hierop voorbereid bent door je van te voren te informeren over dit bedrijf.
 

Tot en met september 2017 organiseren we nog een beperkt aantal informatieavonden. Ook wanneer er geen informatieavond bij jou in de buurt wordt georganiseerd, kun je nog meedoen aan het project ‘2000 chauffeurs gezocht’. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Voorwaarden om mee te kunnen doen

Om aan dit project mee te kunnen doen, zijn er een aantal voorwaarden. We raden je aan om die goed door te lezen, om teleurstelling te voorkomen.

Sollicitatiegesprek

Tijdens de informatie-avond houden we ook gelijk een sollicitatiegesprek met je. Bereid je voor op het gesprek. Denk bijvoorbeeld na over je motivatie en waarom jij kiest voor het vak van vrachtwagenchauffeur. Kijk ook eens wat wij de eigenschappen van een goede vrachtwagenchauffeur vinden. En bekijk onze beroepenfilmpjes en informatie over de verschillende deelmarkten binnen de transport.

Kosten

Je krijgt subsidie voor 90% van het lesgeld. Maar niet alle kosten worden vergoed. Dat geldt bijvoorbeeld voor lesmateriaal en examens. Wij hebben een overzicht van alle kosten voor je gemaakt.

Kom je naar een informatie- en selectieavond?