Het project ‘2000 chauffeurs gezocht’ loopt nog maar tot en met september 2017 dus wacht niet te lang. Let erop dat de werkgever aangesloten is bij SOOB, het opleidingsfonds voor de sector. Geef tijdens het gesprek aan dat je gebruik wilt maken van het project ‘2000 chauffeurs gezocht’. Je krijgt dan subsidie op je lesgeld. Jij en je werkgever hoeven ieder nog maar 10% van het lesgeld zelf te betalen. Houd er rekening mee dat er ook kosten zijn die je wel zelf moet betalen, bijvoorbeeld: het examengeld, de leermiddelen, de keuring en het vernieuwen van je rijbewijs. 

Je kunt de werkgever de volgende link sturen voor meer informatie over het project: https://www.stlwerkt.nl/werken/2000-chauffeurs-gezocht/op-zoek-naar-nieuwe-chauffeurs.

Via deze link kan de werkgever je ook aanmelden voor het project. Dat hoef je dus niet zelf te doen! De werkgever kan ons ook bellen of e-mailen voor meer informatie. De contactgegevens vind je onderaan deze pagina.


Bereid je voor op je sollicitatie

Het beroep van chauffeur is geen ‘van 9 tot 5’ baan. Je moet echt gemotiveerd zijn en weten waar je aan begint. Bereid je daarom goed voor. Meer informatie over het beroep van chauffeur en de voorwaarden om mee te kunnen doen vind je hier.


Testdag

Nadat de werkgever je heeft aangemeld, ontvang je van ons een uitnodiging voor een testdag. Deze dag bestaat uit een capaciteitentest, een Nederlandse taaltest, een reactievermogen test en een rijcapaciteitentest. Na de testdag geven wij jou en de werkgever een advies. Bij een positief advies kun je aan de opleiding beginnen en ga je aan de slag met je C-rijbewijs en code 95 en eventueel ook met je CE-rijbewijs.


Vragen?

Neem dan contact met ons op via 088-2596106 of mail naar mobiliteit@stlwerkt.nl