DRIVE biedt diverse mogelijkheden, waarbij de dialoog altijd centraal staat. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden binnen je bedrijf, kies je uit één of meerdere activiteiten. Wij helpen je graag bij het maken van die keuze.

Dagtour: DRIVE inventariseren en mobiliseren

Een werkdag (of dagdeel) vol actie en interactie. Het DRIVE-team komt langs in jouw bedrijf en prikkelt iedereen om na te denken over duurzame inzetbaarheid. Op een leuke en laagdrempelige wijze zonder dat het werk eronder lijdt.

Workshop: Wat is jouw DRIVE?

In een interactieve en levendige workshop van twee uur gaan jouw medewerkers op zoek naar hun motivatie omgezond, geschoold, vitaal en gelukkig te werken en te leven. Elke deelnemer krijgt inzicht in zijn of haar persoonlijke DRIVE en hoe je die zelf kunt sturen.

Workshop: DRIVE voor leidinggevenden

Tijdens deze workshop krijgen (functioneel) leidinggevenden niet alleen inzicht in hun eigen DRIVE, maar ook in hoe zij de dialoog met werknemers kunnen (blijven) aangaan. Afhankelijk van je bedrijfsgrootte bestaat een workshopgroep uit HR, P&O, teamcoördinator, directie, planner en logistiek manager. 

Kom in actie

Interesse of meer weten over DRIVE? Download het productblad. Lees meer over de ervaringen van De Jong Grauss Transport  of Jan Snel Transport met  DRIVE. 
Of mail ons op info@stlwerkt.nl of bel 088 – 2596111.