Wat is DRIVE?

Beweging is je werk. Want zonder transport en logistiek staat alles stil. Maar ben je zelf in beweging? Werk je aan je toekomst, scholing en fitheid? Want wie stil staat, holt achteruit. DRIVE is er voor iedereen die werkt in de transport en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor tips, inspiratie en meer. DRIVE is er online, maar ook op evenementen door het hele land en tijdens workshops bij jouw bedrijf.

Waar staat DRIVE voor?

De afkorting DRIVE staat voor Droombaan, Relax, Inkomen, Verandering en Energie. DRIVE laat je stilstaan bij deze onderwerpen. Met DRIVE kom je erachter waar je energie van krijgt en waar je misschien wakker van ligt. Maar belangrijker nog: hoe kun jij de regie nemen, nu en in de toekomst. 

Droombaan: hoe leuk is jouw werk?

Heb jij de mooiste baan van wereld? Ben je helemaal tevreden met wat je doet? Dan heb je een echte droombaan. Nog niet jouw ideale plek gevonden? Bedenk dan: er zijn altijd mogelijkheden om je werk in goede banen te leiden. Zo houd of maak jij je droombaan.

Relax: tank je op tijd bij?

Je werkt met veel inzet en concentratie. Als je wilt blijven presteren en je goed wilt voelen, moet je op tijd rust nemen. Op je werk, maar ook thuis. Zorg jij dat je genoeg energie hebt? Weet je wat voor jou de beste manier is om dat te doen?

Inkomen: heb je zorgen over geld?

Werk je om te leven of leef je om te werken? Het liefst heb je natuurlijk een droombaan en een vet salaris. Maar het belangrijkste is dat je krijgt waarvan jij vindt dat je er recht op hebt. Een beloning voor jouw vakmanschap en inzet. Is dat zo? En wat doe jij om dat zo te houden?

Verandering: waar sta je over 5 jaar?

De wereld, de techniek, je bedrijf en je werk veranderen steeds. Als je in de transport en logistiek werkt, weet je dat stilstand geen vooruitgang is. Lukt het jou om mee te gaan in de veranderingen? Ben en blijf je voldoende geschoold? Sta jij open voor vernieuwing?

Energie: hoe fit ben jij?

Werken begint steeds meer op topsport te lijken. Alles moet steeds sneller en beter, klanten leggen de lat alsmaar hoger. Kun jij dat lichamelijk en geestelijk aan? Je gaat later met pensioen. Houd je het zolang vol? 

Meer weten?

Wil je meer informatie of met ons in gesprek? Stuur dan een mail naar info@stlwerkt.nl.