Het Sectorinstituut organiseert informatieavonden voor mensen die vrachtwagenchauffeur willen worden. De adviseurs van ons Mobiliteitscentrum spreken elke kandidaat-chauffeur persoonlijk. Dat doen we om vast te stellen of deze man of vrouw gemotiveerd is én het in zich heeft om een goede chauffeur te worden.


Maak kennis met geschikte kandidaten 

Heeft een kandidaat de juiste motivatie? Dan krijg jij de mogelijkheid om op de informatieavond kennis te maken met deze kandidaat.  Hebben jullie een klik? Dan maak je een afspraak voor een sollicitatiegesprek. Als je besluit om deze topper aan te nemen, dan kun je hem of haar via het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’ opleiden met 50% subsidie. Lees meer over de subsidie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus organiseren wij momenteel geen live informatiebijeenkomsten op locatie. Zodra dit veranderd, volgt informatie op deze webpagina.

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld