Stap 1

Meld je aan voor ikwordvrachtwagenchauffeur.nl
  1. Algemeen
  2. Gegevens
  3. Jouw rij-ervaring
  4. Bevestiging
 
Om je aan te melden voor een informatie-avond, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Tip: houd je cv bij de hand, dan gaat het invullen van dit formulier een stuk sneller. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging.

Intake vragen

Je komt in aanmerking voor het Zij-instroom traject.

Fijn dat je al een werkgever gevonden hebt! In dat geval hoef jij je niet aan te melden voor een informatieavond. Mail onderstaande link naar je werkgever en vraag of híj je via dat formulier wil aanmelden. https://www.stlwerkt.nl/formulieren/sectorplan/kandidaat-aanmelden/stap-1
Helaas kun je niet meedoen aan dit traject. Eén van de voorwaarden is dat je rijbewijs B hebt en minimaal 2 jaar rij-ervaring. Neem contact met ons op om de andere mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken via 088-2596106.
Helaas kun je niet meedoen aan dit traject. Eén van de voorwaarden is dat je rijbewijs B hebt en minimaal 2 jaar rij-ervaring.
Je kunt alleen meedoen met dit traject als je overstapt naar een nieuwe werkgever. Het is niet mogelijk om dit traject te volgen bij je huidige werkgever.
Als je op dit moment een BBL-opleiding volgt of binnenkort gaat starten met een BBL-opleiding, dan kun je niet aan dit project deelnemen. Wil je je toch aanmelden voor dit project? Dat kan alleen door te stoppen met je huidige BBL-opleiding en je uit te schrijven bij de school waar je de opleiding volgt.
Je voldoet niet aan de voorwaarden van het zij-instroomtraject omdat je geen geldige code 95 hebt. Neem contact met ons op om de andere mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken via 088-2596106.
Je voldoet niet aan de voorwaarden van het zij- instroomtraject omdat je al in het bezit bent van je rijbewijs CE. Neem gerust contact met ons op als we je kunnen helpen aan een nieuwe baan. Je kan je aanmelden via www.stlwerkt.nl/werken/mobiliteitscentrum/wat-doet-het-mobiliteitscentrum of bel ons op 088-2596106

BBL houdt in dat je 1 dag in de week naar een mbo gaat en 4 dagen werkt bij een leerbedrijf. Weet je zeker dat dit is wat je zoekt? Zo ja, ga dan zeker door.
Zo niet, bekijk dan onze vacatures. Misschien vind je jouw toekomstige baan hier.

Stuur een bericht

Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Versturen

Contact informatie

Bellen kan tijdens kantooruren
Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE Gouda