Op deze pagina vind je informatie over:

 

Aanmelden banenmarkt

STL organiseert informatieavonden voor mensen die vrachtwagenchauffeur willen worden of zich nog oriënteren op de mogelijkheden van dit prachtberoep. Voor jouw bedrijf biedt een informatieavond de unieke gelegenheid om binnen enkele uren kennis te maken met tientallen kandidaat-chauffeurs.

Kandidaten kunnen deelnemen aan een selectiegesprek met een adviseur van ons Mobiliteitscentrum. We stellen meteen vast of deze man of vrouw gemotiveerd is en het in zich heeft om een goede chauffeur te worden.

Kandidaten die aan de selectiecriteria voldoen, stellen zich aan je voor op de banenmarkt. Hebben jullie een klik? Dan kan je diezelfde avond nog een afspraak maken voor een sollicitatiegesprek.
 

Opleiden met subsidie

Als je besluit om een kandidaat aan te nemen, dan kun je hem of haar via het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’ opleiden met 60% subsidie. Lees meer over de subsidie.

Aanmelden banenmarkt


Vrachtwagenchauffeurs werven? Check onze tips!

STL heeft een handige toolkit voor het werven en selecteren van (toekomstige) vrachtwagenchauffeurs. Onze tips en adviezen helpen je de juiste doelgroep aan te spreken met een overtuigende personeelsadvertentie of wervingscampagne, online én offline.

Zoek je vrachtwagenchauffeurs, planners, of logistiek medewerkers? Welke aanpak kies je om ze te vinden en te overtuigen? En hoe richt je de selectieprocedure in? Maak daarvoor kosteloos gebruik van onze wervingstoolkit!


Wervingstool


Extra aandacht voor jouw open dag

Ondersteunende promotie nodig voor je open dag? Kondig je event dan aan via de website van STL! We bieden je ons drukbezochte platform gratis aan, zodat je precies de doelgroep kunt benaderen die jij over de vloer wilt hebben.

Laat je gegevens en de informatie over jouw open dag achter. Dan zetten wij alles online. Er geldt maar één voorwaarde voor deze service: jouw bedrijf moet SOOB afdragen.

Open dag aanmelden


Hulp bij jouw events!

Steeds meer transport en logistieke bedrijven organiseren een open dag om mensen te werven. Natuurlijk is het een uitdaging als je het gaat organiseren. Daarom wilt STL jouw bedrijf ondersteunen bij het organiseren van een open dag.  

Onze adviseurs hebben jaren lange ervaring met het organiseren van evenementen en het werven en selecteren van goede kandidaten.  Wacht dus niet langer en schakel de hulp van STL snel in!

Organiseer jouw open dag

Veel succes met je open dag!

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met STL: 088-2596106 of mobiliteit@stlwerkt.nl. We helpen je graag verder.