Het Sectorinstituut organiseert informatieavonden voor mensen die vrachtwagenchauffeur willen worden. De adviseurs van ons Mobiliteitscentrum spreken elke kandidaat-chauffeur persoonlijk. Dat doen we om vast te stellen of deze man of vrouw gemotiveerd is én het in zich heeft om een goede chauffeur te worden.


Maak kennis met geschikte kandidaten 

Heeft een kandidaat de juiste motivatie? Dan krijg jij de mogelijkheid om op de informatieavond kennis te maken met deze kandidaat.  Hebben jullie een klik? Dan maak je een afspraak voor een sollicitatiegesprek. Als je besluit om deze topper aan te nemen, dan kun je hem of haar via het project ‘Ik word vrachtwagenchauffeur’ opleiden met 50% subsidie. Lees meer over de subsidie.

In 2020 gaan we gewoon door en zijn er weer nieuwe informatieavonden. Deze zijn nog niet bekend. Wij zijn momenteel druk met het organiseren van geschikte en bereikbare evenementlocaties.

Wil je met jouw bedrijf aanwezig zijn, laat het ons weten. Vul het aanmeldformulier in. Zodra de agenda met de events in 2020 is gemaakt, ontvang je een bericht hierover via de mail. Vanaf dat moment kan je jouw bedrijf aanmelden voor één van de informatieavonden.