Het Mobiliteitscentrum probeert elke 2 weken contact te hebben met werkgevers in de sector. Daarom is ons vacature-overzicht altijd bijgewerkt. Zo ben jij op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wil je extra hulp?

Het Mobiliteitscentrum kan je op 2 manieren helpen bij het vinden van een baan:

  • Bemiddeling
  • Advies en tips

Bemiddeling

Wil je meer begeleiding bij het zoeken naar een baan? Schrijf je dan in voor de kandidatenbank. Het Mobiliteitscentrum stelt je dan voor aan bedrijven bij jou in de buurt. Het kan voor een vaste of tijdelijke baan zijn. Als een bedrijf kennis met je wil maken, gaat dat als volgt:

  1. Het bedrijf neemt contact met je op.
  2. Als ze je geschikt vinden, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
  3. Tijdens het sollicitatiegesprek kijkt de werkgever of je bij het bedrijf past. Jij kijkt ook of je het bedrijf leuk vindt.

Wij helpen je tijdens dit proces met sollicitatietips. Kijk ook eens naar dit filmpje!

Advies en tips

Als je liever zelf op zoek gaat naar een nieuwe baan, kun je altijd bij het Mobiliteitscentrum terecht voor advies of handige tips. Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over welke vacatures het beste bij je passen. Ook kunnen we helpen met het maken van je cv en het schrijven van een motivatiebrief. We helpen je ook om goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Verder hebben we op deze site ook de beste sollicitatietips verzameld. Bij je inschrijving als werkzoekende, kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Je krijgt dan maandelijks het laatste nieuws en interessante vacatures in je mailbox.

Solliciteren op vacatures

Het Mobiliteitscentrum heeft een online platform gemaakt waar je zelf kunt solliciteren op vacatures. Zodra je je aanmeldt bij het Mobiliteitscentrum, wordt er automatisch een profiel voor jou aangemaakt. Je krijgt de inlogcodes per mail toegestuurd. Dan kun je direct aan de slag :

  • Je gegevens invullen en bijhouden over je opleidingen, diploma’s en werkervaring.
  • Aangeven op welke dagen je kunt werken, hoeveel uur je per week kunt werken en in welke functies je kunt werken.
  • Makkelijk solliciteren op vacatures. Elke vacature heeft een solliciteer-knop waarmee je meteen kunt solliciteren.
  • Een overzicht bekijken van alle vacatures waarop je hebt gesolliciteerd. Je ontvangt ook altijd een e-mail met een kopie van je sollicitatie.

Probeer je profiel altijd zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Heb je nog geen eigen cv? Wij kunnen een professioneel cv voor je maken.

Ben je op zoek naar werk?

Schrijf je meteen in