Kom dan naar de bijeenkomst:


‘Werken aan een toekomstbestendig personeelsbeleid’


Wanneer? Donderdag 21 juni 2018
Hoe laat? Van 16.00 tot 18.00 uur
Waar? Van der Valk Hotel Drachten, Lavendelheide 4, 9202 PD Drachten


Tekort aan personeel neemt de komende jaren toe 

De arbeidsmarkt is gespannen. Dat merken we o.a. aan de vraag naar chauffeurs. Die is vele malen groter dan het aanbod. Dit beeld ontstaat de komende jaren ook voor andere functies, met name in de logistieke dienstverlening en opslag. Ook in Friesland en Groningen neemt de vraag naar personeel toe. Wellicht heb je daar als werkgever in deze regio al mee te maken.


Hoe word je een aantrekkelijke werkgever?

Op welke manier kun jij inspelen op deze ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Het Sectorinstituut Transport en Logistiek denkt graag met je mee. Want personeelsbeleid is meer dan alleen het werven van nieuwe medewerkers. Zaken als employer branding en goed werkgeverschap worden in de huidige arbeidsmarkt steeds belangrijker om medewerkers te boeien en te binden. Tijdens deze bijeenkomst gaan we uitgebreid op dit thema in. Ook is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers. 


Programma

  • Introductie Sectorinstituut Transport en Logistiek
  • Toekomstbeeld arbeidsmarkt Friesland/Groningen (interactief)
  • Wervings- en opleidingsmogelijkheden met subsidie
  • Employer branding 
Wil je naar aanleiding van deze bijeenkomst meer weten? Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek! Deelname is kosteloos. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.


AANMELDEN


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via mobiliteit@stlwerkt.nl of via 088-2596106.

Graag tot 21 juni!