Daarom hebben we als betrokken organisaties Transport en Logistiek Nederland (TLN), VVT, FNV Transport & Logistiek, CNV Vakmensen, evofenedex, Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en het opleidingsfonds voor de sector SOOB de handen ineen geslagen. Gezamenlijk willen we zorgen voor zoveel mogelijk behoud van werk en inkomen en de arbeidsomstandigheden op peil houden.
 2020_03_19_11_49_56_STL200348_Advertenties_vraag_en_aanbod_03SB_Compatibiliteitsmodus_Word.jpg


Tekort aan chauffeurs en/of materiaal? Klik hier

Aanbieden van chauffeurs en/of materiaal? Klik hier


Mobiliteitscentrum

Het mobiliteitscentrum kan helpen met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van werknemers en mogelijk materieel.
 

Coronavirus en het matchen van vraag en aanbod

Door de coronacrisis is druk ontstaan op sommige deelmarkten, zoals op het distributievervoer, terwijl het vervoer in andere deelmarkten stil ligt. Via deze website willen we inventariseren in welke deelmarkten tekorten zijn en waar er een overschot is aan vrachtwagenchauffeurs en materieel. Bedrijven in dezelfde regio die op elkaar aansluiten, worden door het mobiliteitscentrum met elkaar in contact gebracht. Natuurlijk indien bedrijven dat zelf willen én met inachtneming van actuele adviezen van het RIVM voor de werknemers.


Wil je helpen? 

Wil je van deze service gebruik maken?  Vul via de blauwe knoppen de gevraagde gegevens in. Vervolgens neemt een adviseur van het mobiliteitscentrum uit jouw regio contact met je op.


Kosten

De financiële afwikkeling van de inzet van mensen en materieel stem je af in onderling overleg. Relevante informatie van TLN over collegiale inleen vind je hieronder. De dienstverlening van het mobiliteitscentrum is kosteloos.
 

Collegiale inleendocumenten

Relevante informatie van TLN over collegiale inleen: