Wil jij groeien in je werk? Of denk je na over ander werk? Wat past bij mij? Hier vind je een paar voorbeelden van de meer dan 100 verschillende functies in transport en logistiek. 


Meer weten over banen in transport en logistiek? Check onze vacaturebank.


Teamleider warehouse

Je voert met een ploeg warehousemedewerkers magazijnwerk uit (inslag, opslag, orderpicking, uitzetten distributieroutes). Je maakt een dagplanning. Als het druk is regel je uitzendkrachten. Je verdeelt de taken. Samen met de warehousevoorman let je er op dat het werk correct uitgevoerd wordt. Je regelt het verlof en de vakantiedagen en houdt ziektedagen bij. Je assisteert bij de selectie van nieuw personeel. Je regelt dat nieuwe medewerkers ingewerkt worden, geeft instructies, begeleidt medewerkers en zorgt voor een goede onderlinge samenwerking. 

Opleiding:  MBO-3 Logistiek Teamleider, MBO-4 Logistiek Supervisor
Nodig voor deze functie: je kan goed organiseren, werkt nauwkeurig, kan goed omgaan met stress en je hebt doorzettingsvermogen.


Warehousemanager

Je regelt alle magazijnwerkzaamheden en geeft leiding aan medewerkers. Je houdt toezicht op de werkuitvoering. Je kent de afspraken met klanten en kent hun producten. Je zorgt voor de juiste bezetting van het warehouse zowel van het personeel als het materieel. Je doet verbetervoorstellen aan de bedrijfsleiding op het gebied van werkmethode, magazijninrichting en hulpmiddelen. Je zorgt dat de dagproductie wordt gehaald, ook bij grote drukte. Indien nodig schakel je extra mensen of materieel in.

Opleiding: Logistiek manager
Nodig voor deze functie: je kunt goed organiseren, je werkt veilig en nauwkeurig, je kan goed omgaan met stress en je hebt doorzettingsvermogen.


Hulp nodig?

Denk jij na over je werk, wil je misschien iets anders maar weet je nog niet precies wat? Vul het formulier in. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.