We geven je een realistisch beeld van de arbeidsmarkt in onze sector, zowel landelijk als regionaal. We laten de ontwikkelingen zien met behulp van feiten en cijfers.

In ons arbeidsmarktonderzoek geven we belangrijke cijfers op het gebied van werk, opleiden en gezondheid. Als werkgever zorgt deze informatie ervoor dat je stabiliteit creëert in je bedrijf en in de arbeidsmarkt. Als werknemer helpt het je tot je pensioenleeftijd met plezier en gezond aan het werk te blijven.

Altijd op de hoogte

Omdat we steeds blijven meten, kunnen we jou de producten en diensten aanbieden die je nodig hebt. Met marktonderzoek toetsen we of de producten en diensten aan al jouw wensen voldoen. Met panelonderzoeken peilen we hoe jij en collega’s in de sector aankijken tegen de ontwikkelingen.

Jaarlijks publiceren we actuele landelijke en regionale gegevens over de arbeids- en onderwijsmarkt. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Werk je bij een onderwijsinstelling? Gebruik de informatie dan om het opleidingsaanbod actueel te houden.

Hier vind je een overzicht van alle onderzoeken die door ons uitgevoerd zijn.