Zeven enthousiaste deelnemers hebben een introductie gekregen over hoe de toolboxen in te zetten binnen de organisatie. Ook kregen de deelnemers te zien hoe het systeem ingericht kan worden, hoe je toolboxen voor je werknemers klaarzet en hoe de rapportages in te zien.

De toolboxen zijn enthousiast ontvangen. Tijdens de workshop waren de adviseurs van het Sectorinstituut aanwezig om vragen te beantwoorden. De deelnemers kunnen er nu mee aan de slag.

Sectorinstituut Transport en Logistiek heeft de toolboxen specifiek voor de branche ontwikkeld in samenwerking met werknemers en werkgevers uit de branche.

Met behulp van de branchespecifieke toolboxen van het Sectorinstituut kunnen bedrijven in transport en logistiek de kennis van veilig en gezond werken opfrissen, én toetsen bij de werknemers.

Er zijn 39 toolboxen van maximaal een kwartier, toegespitst op de praktijkgerichte situaties uit de sector. Op een laagdrempelige manier is zo de veiligheidskennis van de werknemers weer up-to-date en heb je als bedrijf een overzicht van wie welke toolbox heeft gevolgd.

De toolboxen zijn kosteloos en geschikt voor alle werknemers en werkgevers die werkzaam zijn in de branche en SOOB afdragen (het opleidingsfonds voor de sector).

Interesse in de toolboxen binnen jouw logistieke - of transportbedrijf? Meld je aan op deze pagina.

Kijk hier voor data van de volgende workshops Toolboxen en om je aan te melden.