In samenwerking met werknemers en werkgevers introduceert het Sectorinstituut Transport en Logistiek binnenkort toolboxen voor de transport en logistiek. De aanleiding hiervan is de vraag vanuit diverse deelmarkten om sectorspecifieke toolboxen te ontwikkelen. 


Veilig en gezond werken

Met de toolboxen ondersteunt het Sectorinstituut bedrijven in hun verantwoordelijkheid om veilige en gezonde werkplekken te bieden. Tevens worden de werknemers gestimuleerd om diezelfde eigen verantwoordelijkheid op te pakken. Daarnaast helpen toolboxen werkgevers en werknemers om te voldoen aan hun wettelijke verplichting op het gebied van Arbo en veiligheid. De toolboxen worden digitaal aangeboden. 


Wat is een toolbox?

Een toolbox heeft tot doel om veilig en gezond werken in het dagelijks werk te bevorderen aan de hand van een specifiek onderwerp. Een toolbox:

o    is gericht op de praktijk;
o    kan periodiek en in groepsverband worden ingezet;
o    is van korte duur;
o    behandelt één onderwerp. 


Voor wie zijn de toolboxen?

Toolboxen zijn kosteloos beschikbaar voor alle werkgevers en werknemers die aangesloten zijn bij SOOB, het opleidingsfonds voor de sector.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de presentatie over de toolboxen transport en logistiek.

De toolboxen zijn in de loop van 2018 digitaal beschikbaar. Heeft u al een vraag over de toolboxen? Vul dan het formulier in.
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld
Niet of onjuist ingevuld

Vragen of opmerkingen?

Wanneer u vragen heeft of opmerkingen kunt u contact opnemen met Het Sectorinstituut.

Neem contact op