Je weet dat je aan jezelf wilt werken, maar soms heb je een extra steuntje in de rug nodig om die stap te zetten en ook vol te houden. STL kan je hierbij helpen.

Met ervaren deskundigen die weten dat afvallen of stoppen met roken niet makkelijk is. Die weten dat geldzorgen je leven op z’n kop kunnen zetten. En die je gaan helpen om te veranderen. Kosteloos en zonder dat je er iets voor terug hoeft te doen.
Misschien herken je één van de volgende situaties. Als jij de inzetbaarheidscheck hebt gedaan, dan kom je in aanmerking voor deze gratis begeleiding.

Life coaching

Life coaching, eventueel aangevuld met telefonische of online coaching op maat. Met de coach bepaal je waar je aan wil werken. Je stelt doelen en wordt daarbij ondersteund door je coach. Het kan bijvoorbeeld gaan over het beter voor jezelf opkomen, het verbeteren van je werk-privé balans, het verminderen van je  fysieke klachten of werken aan een gezondere leefstijl.

Duur: afhankelijk van het traject, maximaal 6 maanden.
 

Weer op gewicht

Dit is een online programma waarbij je persoonlijke coaching krijgt van een diëtist.  Je werkt aan een gezond voedingspatroon en een gezond gewicht.

Duur: 3 maanden.
 

Stok achter de deur programma

Je krijgt persoonlijke coaching van een diëtist en sporttrainer.  Dit kan zijn thuis, op je werk, telefonisch en online. Je werkt aan een gezond voedingspatroon, een beter beweegpatroon en een gezond gewicht. Je krijgt voedings- en beweegadvies dat past bij jouw situatie.

Duur: 6 maanden.

Stoppen met roken

Je krijgt begeleiding van een’ stoppen met roken’ coach. Dit gebeurt telefonisch en online. Het programma heeft twee modules. Een ‘Stop module (5 weken) en een ‘Leefstijl module (9 weken). Het doel van de eerste module is om goed voorbereid te stoppen met roken. Het doel van de tweede module is dat vol te houden en ondertussen aan je leefstijl te werken.

Duur: 3,5 maand

Omgaan met stress

Je leert om stress en angst te herkennen, waardoor je er beter mee om kunt gaan. Je wordt online begeleid.

Duur: 2 maanden

Budgetcoaching

Als je het overzicht over je financiën kwijt bent, helpt de budgetcoach je om dat overzicht weer te krijgen. Je leert ook hoe je financiële problemen in de toekomst kunt voorkomen. De budgetcoach komt aan huis of helpt je online.

Duur: maximaal 2 maanden.

Informatie over de inzetbaarheidscheck