Duurzame inzetbaarheid is als werkkracht
Werkkracht van werknemers, van bedrijven en de hele sector. Hoe meer werkkracht, hoe minder verzuim. En hoe productiever je medewerkers zijn, hoe aantrekkelijker jij bent als werkgever. Werkkracht is dus onmisbaar dus voor de continuïteit van jouw onderneming. In onze adviezen houden we hier altijd rekening mee. Werkkracht ontstaat door aandacht voor:

• Goed contact met je werknemers
Goed contact is essentieel. Het zorgt voor meer invloed op de werkkracht van je medewerkers. En: door goed contact voelen medewerkers zich verbonden met je bedrijf.

• De juiste persoon op de juiste plek
Voor iemand die van z’n werk houdt, die z’n talent kwijt kan en van wie niet teveel én niet te weinig gevraagd wordt, is werken nooit een opgave. Zo’n iemand beschikt over veel werkkracht.

• Vitaal aan het werk
Hoe gezonder medewerkers zijn, hoe groter hun werkkracht. Een ziekte kan iedereen overkomen, maar je kunt wel zorgen voor zo min mogelijk verzuim. Door het risico op uitval zo klein mogelijk te maken.

• Veilig aan het werk
Als werkgever wil je goed voor je mensen zorgen. En als werknemer wil je goed voor jezelf zorgen. Veilig werken is daarbij een belangrijke factor.

Wil je je personeel beter inzetbaar krijgen? We helpen je graag! Bel of mail ons.