Wij regelen de eerste opvang na een schokkende gebeurtenis. Hiervoor werken we samen met Lourtas BV. Een bureau gespecialiseerd in slachtofferhulp na een traumatische ervaring. Samen hebben we voor de hele bedrijfstak afspraken gemaakt over traumabegeleiding. De traumabegeleiding wordt direct ingezet na een schokkende ervaring. 

Na een ongeval of een andere traumatische ervaring bel je direct het alarmnummer 0800 - 6001 van Lourtas. Je wordt binnen enkele minuten teruggebeld. Lourtas verzorgt vanaf dat moment de opvang en nazorg van de traumatische ervaring. 

Ondersteuning familie en vrienden

Lourtas zorgt ook voor ondersteuning aan bezorgde familie en vrienden met vragen. De helpdesk geeft advies en uitleg. En ze beantwoorden vragen over de situatie die is ontstaan. 

Weer aan het werk

Na de traumabegeleiding besteed Lourtas ook aandacht aan de werknemers die weer aan het werk gaan na de gebeurtenis. Lourtas helpt ze om de dagelijkse routine weer te vinden. 

De 24-uurs opvang is voor de gehele bedrijfstak gratis. Maak je gebruik van een Grip op Verzuim pakket? Daar zit de eerste opvang bij traumazorg door Lourtas al in opgenomen. Maak je geen gebruik van een Grip op Verzuim pakket? Dan moet je voor de opvang een vast bedrag betalen.