Bekijk de salaristabellen cao voor 2017, 2018 en 2019 (TLN).

Er zijn acht verschillende salarisschalen (A tot en met H). In salarisschaal A zitten de laagst gewaardeerde functies, in schaal H de hoogste.

Welke salarisschaal?

Wil je weten in welke salarisschaal jouw functie hoort? Bel ons dan op 088 – 2596110 of stuur een mail naar fuwa@stlwerkt.nl. Om een goede inschatting te kunnen maken, hebben wij informatie over de functie nodig. Alleen de naam van de functie is dan niet genoeg. Niet alle chauffeurs worden bijvoorbeeld hetzelfde ingedeeld. Het hangt af van de werkzaamheden die bij de functie horen.

Met de informatie die jij ons geeft, schatten we in welke cao-salarisschaal de functie hoort. We maken gebruik van het Boek Functietyperingen en onze ervaring met het indelen van functies. Omdat het gaat om een schatting kunnen wij er op deze manier 1 schaal naast zitten. Pas na een functieonderzoek is onze indeling officieel.

Als werknemer kun je geen functieonderzoek aanvragen, je kunt wel een schatting vragen. Werkgevers kunnen ons wel rechtstreeks inschakelen voor een functieonderzoek.